Thursday, October 15, 2009

Adakah aku yang terlewat?


Hai kawan-kawan sume...

Untuk melepaskan rindu dendam kat blog ni... aku letak gambo aku masa Raya tempohari...hehehe.... satu jek gambo yang ado... serius aku tahun ni tak sempat nak bergambo....so, layan jek lah gambo yang ado walau pon satu jek...hehehehehe....aku ngan feesa kat dalam kete on the way nak gi beraya.....


13 ulasan:

FazidElias said...

satu pun jadi la kan ninie...sebagai kenangan raya tahun ni....comeyyynyee feesa

Anonymous said...

sqalam windu sis..lama x dngar kabo..k mana mnghilang?..huhuhu

neezareef said...

lor..ko mmg ketinggalan nih..kekekek

atty's said...

tak terlambat rasanya nak ucapkan slamat hari raya ninie & maaf zahir batin..

CuTeMiUt78 said...

la.. memang lama tak nampak ni.. apapun masih belum terlambat nak ucap selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin ya

ninie said...

kak fazid ~ yelah kak... satu jek sempat snap gambo....hehehe

ninie said...

reen ~ sorry akak tak dan nak tgk2 blog... kadang2 sempat baca jek....:) thanks masih mengingati akak...

ninie said...

nija ~ tu lah nija... aku ni dah byk ketinggalan nih...

ninie said...

kty ~ selamat hari raya gak kty...

ninie said...

cute ~ yelor dah lama tak kuar kan.. salam aidilfitri gak...:)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

السيد محمود said...


شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
شركة تنظيف شقق بابها
شركة تنظيف شقق بخميس مشيط
شركة تنظيف سجاد بخميس مشيط
شركة تنظيف سجاد بابها
شركة تنظيف منازل بخميس مشيط
شركة تنظيف منازل بابها
شركة مكافحة حشرات بخميس مشيط
شركة مكافحة حشرات بابها

السيد محمود said...



شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المنازل بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف المجالس بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف السجاد بالجيبل
شركة المثالية لتنظيف الشقق بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف الفلل بالجبيل
شركة المثالية لرش المبيدات بالجبيل
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف الكنب بالجبيل
شركة المثالية لتنظيف البيوت بالجبيل