Tuesday, May 26, 2009

Award Follower Terawal....1 ~ 20



Hai... ari ni happy sesangat.. sbb dah tambah ramai kawan2 kat blog ni...
em... satu perkembangan yang baik ni..
walau baru 4 org jek followers tapi ok apa...
slow2 bak kata sorang teman....

So, ari ni aku nak adiahkan award ni kepada
kengkawan yang sudi follow blogku ini...
Sudi2kanlah ya kawan-kawan ambil award ni n letak di blog anda...

tatatititutu...


5 ulasan:

neezareef said...

wahh...bg award...nnti wa angkat

ninie said...

tq nija, nape lu nye blog nija, wa nak bg msg kat shout box tak leh...

♥Hernee Nazir♥ said...

yea..yea..dpt awrd.. tq kak.. nti hernee ape n tepek kt blog..hehehe.. xpe sikit2.. x lame lg bduyun jd follower akak..chaiyok2..

ninie said...

tq hernee... baru nak berkawan2 ni.. thanks sudi kawan ngan akak..:)

10 said...

baru dapat post award kt blog... sori ek lambat... mekasih byk2...