Friday, May 29, 2009

Haiiii

Hai kengkawan.. 2 ari tak bukak n3 baru..
coz ada sambungan kursus BI...
selama berkursus smptlah gak gi menjelajah ke blog-blog orang
tapi apakan daya tak sempat pulak nak update blog sendiri...

ari ni aku nak tepek gambo masa ari sukan taska anak sulongku, Nabil Iskandar
Masa tu aku tak pegi pon maklumlah kene duk umah jaga Naqib dan Nafeesa
Yang pegi ayahnya ngan Naufal jek..
Ikutkan hati mmg nak pegi tapi apakan daya
dikuatiri kami tak dapat nak mengontrol ketangkasakan anak2 lelaki kami....
dengan baby nafeesa lagik
tak cukup tangan beb...


:: baru sampai...lepak-lepak dalam khemah dulu ::


:: tgh beratur untuk ikrar dan ucapan perasmian... sempat peace lagi tu... ::


:: ....tgh menari "chicken dance"... ::


:: tgh bersiap sedia untuk acara yang nabil sertai... tangkas bertenaga ::


:: dah sampai rumah... tak abis-abis ngan peace... ::

teringin jugak aku nak ada bibik... tapi somi belum bersedia lagik
takut takde privacy katanya
selagi boleh handle dia nak handle..
takpelah somi pon banyak membantu hal-hal kat umah
rasanya kalo dia tak bantu mmg leh pengsan gak aku ni
tapi yg peliknya tu badan ni tak moh pulak nak turun2
makin dipam2 tu ada le....

Terima kasih yang tak terhingga buat suamiku...
Pengorbananmu hanya Tuhan yang dapat membalasnya...
Insya Allah aku berusaha menjadi isteri yang baik dan rajin walaupun
tak berapa nak rajin sangat ni....
terima juga kerana banyak bersabar dengan kerenah isterimu ini....


2 ulasan:

neezareef said...

wah nabil...peace smpai ke rumah ya..

ko ok la padli nk membantu...tp dia ptt sian ngn ko penat blk keja nk msk lg..

ko ckp la..nk psg badan..msti dia cr 3 bibik trus..wakakakaa

ninie said...

ekekekeke... tu lah takot tua sebelum waktunya.... ei nija aku tak puas la tgk blog ko... ade prob ke kat sana??