Tuesday, June 2, 2009

Semalam cuti daaaa

Semalam aku kena ambil EL (Emergency Leave) sbb baby Nafeesa demam panas... risau gak aku... abg2 nya tu demam masa ari ahad tapi dah baik... ni menjangkit ke Nafeesa pulak.... masa weekend kami sekeluarga balik ke JB umah mak aku, agaknye dah lama tak balik budak-budak ni sibuk sakan asik main jek tak igt dunia, tu yang sampai demam-demam...hehehe...kalo kat umah mak aku dorang leh main sampai depan rumah tapi still dlm kawasan rumah lah... kalo kat umah sendiri takde maknanya ayah dia nak benarkan main kat luar.... dalam rumah jek lah jawabnye...

Hari ni bila buka blog, seronok gak lah tgk ramai gak kawan-kawan baru...hehehe.. Insya Allah ari ni aku cuba singgah ke blog engkorang ye...;), keylah nak buat keje sket yang terbengkalai.. maklumlah smlm kan coti...

*takde gambo baby demam pulak aku nak tepekkan... maklumlah baru berblog jdnya aku tak bape alert nak bergambo bagai.. Insya Allah next time aku cube lebih ber'seni' sket...


4 ulasan:

neezareef said...

ptt la smlm ym ko glap jek..upenye nafeesa demam...ko still anto taska ke..

ninie said...

nafeesa anto umah org kat pt raja..naufal ngan naqib jek yang kat taska lagik... nih aku lak yang dah berjangkit ni...risau gak kan pasal skrg ni org sibuk ngan influenza tu...

atty's said...

baby nafeesa dah sehat ke lom

ninie said...

dah sihat cuma tinggal batuk2 jek atty... tapi still risau gak kan..