Thursday, August 13, 2009

Hutang Tag.. ampunnnn

Tempohari ada dapat tag dari Cutemiut78..... Sebenarnya bukan dari Cute saja... ada 2 lagik tag iaitu dari Reen dan Zaty... huhuhu... mohon maaf berbanyak maaf... kerana bukan akak tak nak jawab.. tapi tak dan lagik ni... Insya Allah akak akan jawab juga nanti....

Ni tag dari Cute.....hehehe...

1. Apakah hubungan awak dan dia? (sesiapa pon boleh)
DIA - En Fadeli... suamiku yang tercinta........

2. 5 impression terhadap dia?
~ seorang yg bertanggungjawab
~ seorang bapa dan somi yg penyayang
~ seorang yang manja dan pemalu sebenarnya...
~ minat pada kereta dan muzik...(muzik rock hoccay)
~ agak garang tapi baik hati sebenarnya...

3. Perkara yang paling memorable yang dia lakukan kat awak?
Banyak tak ingat laa... tapi dia suka buat surprise utk saya....

4. Perkara paling memorable yang dia kata pada awak?
Saya sayang awak... sewaktu kali pertama couple... kami couple tak macam org lain key.Takde dating-dating, suma chating-chating..

5. Kalau dia kekasih awak...... awak akan?
Dah jadi suami ku sudah...

6. Kalau dia jadi musuh awak...... awak akan?
Iskh... ke situ pulak soklannya...merapu sungguh...hahahahaha

7. Kalau dia jadi musuh awak......mungkin kerana?
eemmm.. kerana org ketiga kot..iskh amit-amit jaban bait....

9. Overall impression tentang dia?
Seorang yang bertanggungjawab dan berfikiran jauh..

10. The most desirable thing to do to her/him?
Berjalan-jalan berdua-duaan di tepi pantai melihat matahari terbenam...

11. Apakah awak rasa tentang pandang orang terhadap awak?
Ntah ye... no idea nak jawab soklan nih...hhehehe

12. The character of you for yourself?
Periang dan agak sensitif

13. On contrary, the character you hate about you?
Teramat merendah diri..

14. The most ideal person you want to be with?
Suamiku laa...

15. For people who like you.... tell something about them....
Terima kasih kerana menyukai saya.... saya menghargainya.....

16. Ten people you tag?
~ softouch(hanim)
~ 10
~ neezareef
~ zaty84
~ Mummy 2 Haqq
~ Dee
~ Mamazana
~ Mama Ezureen
~ ctrahani
~ Reen

Key cute.... hehehe... Selesai sudah ku jawab tag mu itu... adoyaiii ade 2 lg tag... tungguuuuuuuuuu.....

*********************************************************************************

Award dari Cute gak kerana menjadi Top 50 Newest Follower dia....Thanks cute...wah spongebob..hehehe...



Dan ini pula dari Anaklaut kerana menjadi follower dia juga... Thanks anaklaut...:)..cute award nih..


14 ulasan:

Softtouch [Hanim] said...

ok sy kene tag...nnti sy buat ekk..bayk dpt award yer..best best..
kita samalh kak ninie.teramat merendah diri..

FazidElias said...

suke #10....romantik :D...pastikan anak2 dibawah jagaan orang tersayang dulu hehehhehe

reen said...

x pe la kak..wt yg mana smpat dulu..sy snggup tnggu wlu seribu tahun lg..:D

uishh..orng tag dia ...dia tag kita balik....huhuhu...mekacih le nt eden buek yo....

CuTeMiUt78 said...

hik...hik...hik.. mekacih ya sebab sudi buat..

CuTeMiUt78 said...

lupa plak.. sila ambil award sebab vote mirul hari tu.. dan tinggalkan add ya

suhaila-ab said...

kaya ngan tag...hahaha..

ninie said...

hanim ~ k slow2 key...

ninie said...

fazid ~ yelor kak... romantik bangat...

ninie said...

reen ~ hehehe... wat jgn tak wat..hehe

ninie said...

cute ~ sama-sama...:)

ninie said...

cute ~ uiksss ada award lg ke...key nnti saya ambil..

ninie said...

sue ~ nak wat camne kan... hehehe

Dee said...

ayoyo..kena gak ke..nti senin insyaallah dee buat eh..

neezareef said...

ko tag aku ke..alahaii...jenuh arr aku nk mjwb nye