Monday, August 3, 2009

Yo! I'm Back...

Salam semua....

Hari ni akhirnya dapat gak aku meluangkan masa menulis kat blog yang dah agak bersawang ni... em.. bukan apa... minggu lepas berlaku perkara yang membawa perubahan besar dalam kerjaya aku....tak banyak sikit aku agak touching ngan perubahan tu....tapi takpe itukan lumrah kehidupan.....sebenarnya hari ni masih biru lagik... tapi aku gagahkan jugak jari jemariku ini utk menaip sesuatu kat dalam blog ini...

Alhamdulillah... walau mood tidak sehappy selalu... aku yakin dengan bersikap lebih positif... aku akan dapat atasi hal-hal yang remeh temeh ini dengan mudah.. caiyok-caiyok ninie.....hehehehehehe.....

Well, banyak sebenarnya n3 yang nak aku publishkan tapi dek kerana melayan perasaan aku maka terkuburlah n3 tersebut... ahaks.... so, mulai hari ni aku nak menjalani kehidupan aku seperti biasa tanpa ada gangguan hal-hal yang remeh temeh ni.....

ok my fren... aku chiow dulu.... jumpe di next n3.....daaaaaaa


10 ulasan:

♥Hernee Nazir♥ said...

chaiyok2 kak..smoga tbh dgn dugaan idup..

reen said...

wlcome back kak!!
go!!go!!!kak ninie!!!:D

sha89 said...

hooo...phm2 kak...kdg2 bila bz mmg xsempat nk update blog..ape2 pun wt kje elok2 k :)

smoga happy2 slalu :)

ninie said...

hernee ~ thanks hernee....

reen ~ yo yo reen....hehehehe

sha ~ sma gak ngan sha happy selalu...

Softtouch [Hanim] said...

rindu ooo kak ninie...tertunggu2 jgk update dr kak ninie..
ade perubahan yer?sabar yer..hepy 2 selalu ok..anggapkan ia sbg cabaran..

sweetfiza said...

semoga tabah menghadapi semua dugaan....
ceria2 selalu k...

ninie said...

hanim ~ akak pon rindukan kat kawan2 sume...huhuhuhu.... tunggu n3 akak ye...

ninie said...

fiza ~ hai fiza.. thankss... ni tgh menceriakan diri la nih..hehehe...

CuTeMiUt78 said...

oh.. selamat kembali.. patut la senyap je.... takpe la ninie.. apapun jua.. tabah la menghadapinya k..

ninie said...

cute ~ ok cute.. thanks...