Tuesday, August 18, 2009

Over Time...

Yehaaaaaaaaaaaaa....Malam ini kita overtimee....
Wah suka nampak.... waduhh kalo overtime bikin kije takpe...
Ni kena wat meeting malam-malam yang teruk aku gak kena amik minit...
Mata dah ngantuk nih... ada kang aku tetido dalam meeting...

Sekarang ni aku kat opis sambil siapkan bahan-bahan masuk meeting..
Sempat pulak aku tulis kat blog... yelah sejak akhir-akhir makin bz pulak..
Tapi aku seronok....hehehe...

Aku nak gi tgk bilik mesyuarat dan juadah untuk meeting dah sampai belum..
Malam-malam macam nih makan roti jala cicah kuah kari ... perghhhhh lapo dah nih..

Aku kuar dulu...Jumpa lagik nanti...
daaaaaaa....


9 ulasan:

Dee said...

meeting2 makan..meeting2 makan..kenapa ek..kalo meeting je kena ada makan2 eh..

atty's said...

meeting memalam..yg besh ade makan2 ..

ninie said...

dee ~ kalo takde makan nnti boring pulak dee....hehehe

ninie said...

kty ~ tu la pasal....

Softtouch [Hanim] said...

ot yer, masyuk aa kak ninie...pastu ade makan2,,,fuh tu yg bestnya

ninie said...

hanim ~ bukan bleh claim pon ot nye... hehehe

Lina said...

sakit betul klu meeting mlm2 ni... sib baik kak az x penah kene lg

Mesayu Kirana said...

salam ninie...ni boleh dapat anugerah pekerja cemerlang nih...

ninie said...

k az ~ betul tu kak... ngantuksss

k mesayu ~ wasalam... kak dah lama tak update blog.. hehehe... masin mulut akak tu.. AMIN...