Friday, July 31, 2009

Losyen Phytoaromatik - Iklan - Sticky Mode



130 ml

*Tidak berminyak dan mudah menyerap

Losyen ini berasaskan air dan lemak ‘Olive’ dan ‘Shea Nut Butter’ serta minyak dan ekstrak cekur. Ia juga tidak mengandungi sebarang alcohol.

Kelebihan:

• Melegakan kebas kaki tangan, terseliuh, sengal-sengal otot dan bisa-bisa
badan.
• Sesuai untuk urutan seluruh badan bagi memecahkan lemak untuk mendapatkan potongan badan yang ideal.
• Membuang angin dan melancarkan peredaran darah.
• Baik untuk sakit kepala dan menenangkan minda.
• Melembutkan dan mencantikkan kulit juga melembapkan kulit yang kering dan bersisik.

Untuk keterangan lanjut sila layari :


23 ulasan:

Ena Qaisya said...

ninie..
patut ko sertakan kegunaan losyen tu.. tepek je la.. malasnye aku nak survey huhuhu

ninie said...

ena ~ baik buk... nnti kita tepekkan yaa....hehehehe

POSH76 said...

cam bess jer...ko dah guna ker..kasik la review hehe

ninie said...

posh ~ dah guna dah kak...panasssss gilee perutku ini bila dah disapu....

reen said...

ooo...produk baru ke sis?...sy biasa guna losyen halia mustajab je..:)

ninie said...

reen ~ produk baru ni... regenya pon berpatutan...saya dah guna mmg mujarab tu yg saya berani jual kt online..

♥Hernee Nazir♥ said...

uikss..dh ade e-shop dh aeh..good2..

DaliaLiyana said...

sure ke ok??

ninie said...

hernee ~ thanks hernee...

dalia ~ Insya Allah.. saya pon baru pakai... progress ok nampaknya.. tak cuba tatau....;)

reen said...

lama dh x turun bp...windu kt kgku..snggarang..huhuhu..
x leh janji bila nk turin air tam la sis...bln dpn kot..nt sy bg tau...
memang tringin nk cuba...kdi2 frmasi x de ke?huhuhu...

ninie said...

mana ade kat kedai farmasi....hehehe... key reen kalo nak nnti bgtau yee....nnti akak tanye abg kalo ade turun kluang akak bgtau key...

que_zul said...

belek nyer belek smpi page blkg, mcm muka kakak rafidah jer...(sori eik kalo silap)...

ninie said...

que ~ rafidah md isa ek.. tu adik hamba..:))

que_zul said...

nini~ yer la tu...ambo pung kenal muka mu gak..cuma kurang kepastian jer....sama2 duk permas dulu...

ninie said...

que ~ mmg le duk permas dulu.. sapa gerangannya ni...

que_zul said...
This comment has been removed by the author.
que_zul said...

kwn fidah..kalo tgk muka kenal kot...kalo tgk kat blog, tk cam ker muka ambo ni?

ninie said...

que ~ 1st time nampak terdetik gak kat ati.. mcm pernah nampak tapi mulut tak bertanya... hehehe...

que_zul said...

hehhe..tu la, malu bertanya sesat jalan....hehehe

ninie said...

que ~ nasib baik lom sesat lagik nih... ni zalina ek..

que_zul said...

ninie~ buh nama aii lg...hehe...anak fidah yg kecik tu dh baper tahun?..last jumpa kat jusco permas...masa tu dh sarat sgt...dia duk mana skrg ni?

ninie said...

que ~ hehehe tu la igt nama tapi takot salah org.. bila dah ckp kawan pidah ... mmg confirm... tu lah pidah ckp last jumpe kat jusco permas.... anak dia yang kedua baru 7 bln... skrg dia duk permas....

महामंत्री - तस्लीम said...

Nice Blog. Congrats.
-Zakir Ali ‘Rajnish’
{ Secretary-TSALIIM & SBAI }
[Editor- Children’s Poem & Adult’s Poem]