Thursday, June 11, 2009

2009 Cute's Blogger Award





Link/Ceritakan kembali siapa yang beri award ini kepada anda.....

Dapat award ni dari Mamazana. Anak ketiga dari 5 beradik. Isteri kepada En. Wan Zul dan ibu kepada dua anak perempuan yang comel iaitu Batrisyia & Arissa. Suka memasak, melancong dan shopping. Sekarang mempunyai hobi baru iaitu mengumpul perfume (sejak duk kat Jakarta). Meminati warna merah.. dan tak lama lagi, Insya Allah akan menimang cahayamata yang ketiga.. moga2 dapat baby boy... AMIN.

Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda ditag)

1. Anak sulong dari 4 beradik
2. Sudah berkahwin
3. Ada 4 org anak - 3 lelaki 1 perempuan
4. Seorang yang pemalu?, periang dan suka ketawa
5. Ninie adalah nama samaran yang diberi oleh arwah atok. Bukan saja nak glamer tau
6. Meminati muzik
7. Suka membaca tak kiralah novel ke, majalah ke, akhbar ke
8. Shopping
9. Nak jadi businesswoman
10. Ada lesen memandu tapi takut nak memandu...rugi kan.. cuba nak drive semula ni

Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda....

Okey, org yang bertuah adalah.....

1. Reen

2. Farasela

3. Suhaila-ab

4. 10

5. ct rahani

6. Mummyaeesh


Jangan lupa melawat blog mereka dan meninggalkan komen yang menyatakan 'anda telah ditag - sila layari blog saya untuk mendapatkan award anda' Terima kasih.!!

Okey.... Dah langsaiiii dah utangggg tag...





8 ulasan:

mummYaeesh said...

tq ingat kat aku!tp ntah vile aku mau tepek di blog..dude punye pun aku tak tepek lagi..hiks

ninie said...

hehehhe..takpe la watie... asal ko lapang ko tepek la ye....:)

mamazana said...

thanks... insyaallah dpt baby boy.. Amin...

ninie said...

mamazana ~ Alhamdulillah.... seronoknyaa...

ct rahani said...

kak.. thanks senaraikan kiter.. nti kiter buat yer..

10 said...

byknye hutang yg belum langsai.... 3 ari x bleh on9... simcard modem rosak... tunggu je la ek... akan ku langsaikan utang ini...

reen said...

namaku yg tratas wooo!!..TQ sudi mngetag sy...baru online ni....:)

ninie said...

ct ~ ok pelan2

10 ~ alahai siannye 10 pdnlah dah lama x update blog

reen ~ ooo reen baru online eh.... key jgn lupe ye..