Friday, June 5, 2009

Birthday Naqib


:: Kek harijadi naqib… kek coklat ::


Petang semalam balik dari keja, aku terus ke kedai kek belik kek besday Naqib…kek ape lagi..mesti kek fave kami sekeluarga..iaitu kek coklat…pastu singgah KFC sekali belik 2 set dinner plate…cukuplah tu plus nugget n cheesy wedges…..


Dalam kete lagik budak-budak dah tak sabo dah nak makan kek ngan ayam goring… pening pala dibuatnya…riuh rendah ngan budak-budak tu…. Mmg dah biasa dah ngan keadaan cam ni tiap-tiaphari….hehehehehe.. Nasib baik Nafeesa lom paham lagik kalo tidak misti bising gak mcm abg2 nya…..



:: Naqib takut tiup lilin… terpaksa ambil gambar dgn lilin yang dah padam ::


Sampai umah jek, budak-budak dah terpekik2 dah…aku ngan cik abg kelam kabut beb buat apa2 yg patut… hehehehhe…ginilah anak ramai….kecik2 lagik pulak tu….pening gak dibuatnya tapi seronok tgk kerenah mereka ni….hehehhee…


Gambar kat atas tu Naqib malu-malu nak tiup lilin tu last2 abgnya Nabil yang tolong tiupkan… hehehe.. takpelah Qib…



:: Nabil, naufal, naqib dan nafeesa…Sibuk makan nugget kfc dulu… pastu baru belasah kek…::


Tengok tu…. Nabil tak abis2 ngan peace dia tu… si Naufal ngan Naqib dah menjamu selera dah makan nuggetnya dulu… Nafeesa tengok jek ye…lom masanya lagik Nafeesa nak makan semua tu…




:: Punyalah syok makan kek… sampai tak sempat nak bersila ::


Naqib ni makan kek ke buat kek …..hehehehhe…..abis comot…Aqib, presie aqib nnti dulu ye…bukan ibu n ayah tak nak belikan …nnti tunggu masanya… kalo ibu belik dulu nnti berebut ngan abg2…hehehe…


2 ulasan:

FazidElias said...

cantik baju dan kasut black n white tu... black n white akan sentiasa nampak elegant :D

Happy Birthday to Naqib..amboi kusyuk makan kek tu :D

ninie said...

kak Fazid ~ thanks kak... sesekali nak melaramkan kak..hehehhe.....

makannya sket jek mainnya jek lebih...