Wednesday, June 24, 2009

Ting Tong...

Hari ni aku masuk ofis lambat sikit sbb bawak Nafeesa pg chek kat klinik...
Biasalah timbang pastu ari ni kena inject..
Nasib baik tak meraung...
Jerit sket jek pastu aku masukkan puting kat mulut dia..
Terus diam....tapi bebel2 lah mulut dia....
hhehehehhehe...

Jap lagik kul 11 aku kena gi meeting pulak
1st Meeting Sutera... adoiii... ntah ape lah biro yang aku kena sandang nnti...
Kalo kebajikan ke eknonomi ke besh la gak
Kalo part2 Seranta ke Tugas-tugas Khas ke... mintak maaf ye aku nih tak pandai nak bercakap sangat...low profile la katakan...

Iskhhhh.. aku chiow dulu la nak siapkan kerja dulu sebelum aku blah pg meeting..

Chiowww.. jumpe nnti..

P/s: Neeza, aku nak meminang ko nnti jadik AJK Biro aku tau....


14 ulasan:

reen said...

ting tong!!!!!

Softtouch [Hanim] said...

meeting?biro?Biro makanan ade tak kak ninie?Sy suka...kalu ade plz sy nak,i like food..:)

ninie said...

reen ~ ting tong aku ari ni reen.. pening pala...

ninie said...

hanim ~ hehehhe... meeting ari nih kasik mkn soto ayam.. perghhh dah le tgh lapo.... sepinggan dua gak la aku makan...

neezareef said...

haiyaaa...lu jgn la klu lu dpt biro kerohanian nnti rosak reputasi biro lu klu lu lantik wa..

wakakakakkaka

ninie said...

haiyaa nija itu kerohanian nnti wa tolak sama akak angkat lu nnti.. lu jgn lisau ley...

ct rahani said...

pas metin konpom ada mkn2 kan kak.. syoknya..

Mysha Annys said...

nini...

neeza ada akak angakt ka?huhuhu..sape wei??

neeza..

jgan risau la, nini memang dah letak nama ko..hahahaaha

cee cee

ninie said...

k annys ~ mana ade la kak.. saja jek saya usik2 neeza...hehehehhe...

CuTeMiUt78 said...

oh... gitu ke.. eemmmmm slamat bermeeting yo ..

ninie said...

cute ~ dah abish dah meetingnyaa...

sha89 said...

bz nye kak ninie ni...susah jgak jdi wanita bekerjaya ni kn..

baby yg bgus...xbnyk kerenah kn~

ninie said...

sha ~ xdelah bz mane... ikut musimnya...

Syiekatsuya said...

Selalunya lepas injection..baby akan demam sikit..yang tu kesian