Tuesday, June 2, 2009

Sapa tu...






Sendiri tanya sendiri yang jawab.. hehehhe

Key tu gambo aku time kecik2 dulu... masa baby (tu mak aku ckp masa baru bape hari lepas lahir). Mak aku tgh pangku aku, sebelah tu abah aku tgh pangku abg sepupu aku n kedua-dua arwah atok aku..

pastu gambo atas kete tu masa aku baru 7-8 bulan kot .... dan yg kat kete tu dah 3 atau 4 tahun kot...

Ada lagik gambo masa kecik tapi aku tak larat nak tepek2 lagik....hehehhehe.... Nnti senang-senang aku tepek gambo ketika aku rumaja/anak dara.....hehehe...


3 ulasan:

neezareef said...

WAH NI KLU BG KO JWB TAG ZAMAN KANAK2 BGS NIH

ninie said...

hehehehehe.....ko nak tag aku keee....tag jgn tak tag....

Mesayu Kirana said...

pakai gaun lagik..comel