Wednesday, June 10, 2009

Meeting oh Meeting...


Adoyaiiii... jam 2.30 petang tadik baru aku dapat keluar dari bilik Mesyuarat...
Meeting start jam 9.30 pagi pastu break jap kul 11.15 pekena nasik lemak (asik2 nasik lemak) pastu masuk balik dlm 11.40 sambung sampai jam 2.30 petang.....

Macam cacing kepanasan aku kat dlm tu walaupun aircond nya teramatlah sejuknya....dah le aku kena catat minit....adoiiii meeting pulak pasal pembangunan, so mestilah byk hal-hal yang berkaitan teknikal yang dibincangkan... adoiiii nnti wat minit mesyuarat misti aku pening.... kenalah aku refer kat pegawai yang berkaitan....hehehehehe....

Sebelum masuk meeting, sempat aku bukak blog, huhuhu surprise sangat tiba2 pagik ni aku kena tag ngan Mamazana.... Insya Allah Mama.. akan ku langsaikan tag mu itu.....



::Alatulis yang aku bawak masuk meeting.... termasuk tape recorder....::


::Hah tu tpt duduk aku kat dlm meeting kena duk sebelah pengerusi.. (boss aku)::


4 ulasan:

neezareef said...

bos ko syg ko tu ajak dok sblah hehe

ninie said...

iskh mane ade...hehehe.. karang duk belakang tak dengar pulak ....

♥Hernee Nazir♥ said...

same la kite kak..

ninie said...

Hernee ~ tu la pasal hernee...