Friday, June 19, 2009

Masih menyempatkan diri.....

Yehaaaaaaaaaaaaaaaa.....
Petang ni barulah dapat menjengukkan muka tgk blog
Sorrylah kengkawan..
Aku tak sempat nak melawat blog korang
Blog aku sendiri pon aku tak sempat nak updet

Ada cerita dan gambar
Tapi tak sempat aku nak upload and edit...
Tunggu next week ye...
Petang ni aku nak balik taman lagik
Kali ni balik umah mak aku pulak...yahooo..yabedabedoooooo....hungga hungga...

Tengahari tadik lepas pg Hari Terbuka kat Tadika Nabil
aku balik umah jap mengemas beg
Seperti biasalah aku kan Bahagian Logistik..
Jadik sume barang-barang aku yg sediakan....
En Padeli tukang susun dalam keter sahaja....

Okey lah selamat Berhujung minggu..
Sesiapa yang berjalan jauh.. hati-hati membawa kenderaan di Jalanraya...
chiowwwww....


6 ulasan:

neezareef said...

ooo ko ade kt skolah nabil..ptt arr sonyap..xpe next week ko wt marathon n3..hihi

MaMa aYiN_FaSHa said...

selamat bercuti yer...happy weekend..:D

10 said...

selamat berhujung minggu... hati2 di jalan raya... pandu cermat, jiwa selamat...

ninie said...

neeza ~ Insya Allah za...dah mcm marathon intan pulak dah...

ninie said...

MamaaYiN_FaSHA ~ Thanks MamaaYiN....:)

ninie said...

10 ~ hai teen, thanks ya...