Monday, June 8, 2009

Hari Sabtu Lepas



Hari Sabtu lepas, Nabil buat permintaan nak makan Western Food…. sbb ari tu masa Besday Naqib, dia tak dapat makan Nugget kesukaan dia… so, Cik Abang kita pon suggest makan Western Food pada hari tu…. Aku no hal… sbb aku tau kalo bab-bab makan ala Barat ni mesti Cik Abang yang akan memainkan peranan kat dapo tu…


So, inilah hasilnya….. ni pinggan aku ye… penuhkan dengan nugget, daging burger goreng dan Burger…..alamak, aku tak sempat nak snap gambo set anak-anak aku… sbb dorang dah melantak dulu…hehehehe… Aku makan last tapi aku tak dapat nak habiskan sumenye tu….banyak sangat …Aku makan burger ngan nugget 2 keping…. Itu pon dah kenyang mcm nak meletup perut ni rasanya……hehehehe


* gambar tak bape nak clear ya... sorry....


6 ulasan:

neezareef said...

wah upenye en padeli pako wstern!

leh wat part time kt kdai depan wakakakkaaa

ninie said...

hehehehhe... gitulah gamaknya....

reen said...

sama la menu kita sbtu lpas..hihihi...
anak2 request nk mkn burger...si kakak...siap dmm2...kena gak la makny wt kn...special gitu!!:D

ninie said...

reen ~ oo reen pon sama ye... reen ni misti terer masak-memasak kan...

reen said...

mana ad terrer...msk biasa2 jek...msk orng kg!!!hikhikhik...

FazidElias said...

burger special satu...kasi double ekk :D