Monday, June 22, 2009

Lawa ke tidak???






Minggu lepas aku sempat merembat satu kain chiffon kale biru firuz and ada campo2 sket laa kaler purple pink ....murah jek regenya...aku rembat kain ni pon bila dah diracun budak2 ni ckp seswai la ngan engko....bla bla itu ini pot pet pot pet....hehehehe...aku pon dah termakan racun rembat lah gakk...

Nak tanye pendapat engkorang kan... okey tak ek kain tu... aku dah terbayang dah pesen apa yg nak aku buat kat kain tu nnti. Aku ingat nak buat pesen kurung mesia pastu lengan ala-ala mambo kezambo...cewahhhh.... verangan sehhhhh.....

Aku pon bawaklah balik umah utk dipadankan ngan baju En Padeli.. mmg sedondonlah... cumanya... En Padeli dah komen kain tu ala-ala baju tido kelawa coraknya...adoiii...kejam sungguh statementmu itu. Suka pon tidak... Tak suka pon tidak....Tapi aku okey jek. Aku dah keliru nihhhh.....lawa ke tak nihhhh....huaaarrgghhhhh....


8 ulasan:

reen said...

la..kain ela ke gamaknya kak..ingtkn corak tikar getah tuk raya nt..ceh!!!wt suspen jek!!huhuhu...sowy la..
cun gak tu..klu pink or purple lawa gak tuh!!

ninie said...

reen ~ tu lah pasal reen... aku pestime pon tgk mcm pelik jek... tapi kengkawan dah suggest suh amik.. aku pon rembat lah gak mana tau cantik kot... hehehe...=))

POSH76 said...

takper mana tau lepas buat baju nampak lawa...chiffon ni buat per pun lawa....kalu baju kurung moden pun lawa...

ninie said...

posh76 ~ tu la kak saya saya yakinkan diri saya mesti lawa punye bila dh siap...

neezareef said...

wakakaka..kuang asem padeli yah

ko wat je bj dulu salunye kain ni bentang gitu mmg kdg cam tikar mengkuang je gayanye

cuba wt baju..pstu ko tambah aksesori ( tp ko jgn suh aku watkan plak :p)

sure meltupssszzzz

tq ko dah vote afiq kan

ninie said...

neeza ~ tu lah mcm tiko ek aku dah riso dah wehhh.. tapi takpe aku cuba dulu wat kan... mana tau lawa....aku dah vote afiq dah... mcm ade peluang nak menang ni za....hehehehe...

ct rahani said...

dah jadik baju nanti konpom cantik kak..

ninie said...

ct ~ Insya Allah ct..