Friday, June 5, 2009

Sutera Hi-Tea

Event : Majlis Hi Tea SUTERA dan AGM SUTERA

Date : 5 Jun 2009

Masa : 10.30 pagi

Tempat : Dewan Jamuan 2

Tema : Hitam Putih Kehidupan ( kehidupan tu aku pandai2 tambah)




:: Baju untuk ke majlis sutera hi-tea ::



Baju ni dah lama aku tempah, yelah dulu tarikh Majlis ni dlm bulan April…. Tapi banyak kali postpone sampai aku pon dah naik bosan dah nak tunggu…dan baju ni pon lama gak bertapa dalam almari….hehehe.. dan akhirnya pada hari ini…aku buat pertama kalinya akan merasmikan baju ini…ngeh ngeh ngeh…..

Baju ni ala-ala blouse yg terbelah di tepi seswai la ngan aku yang dah semakin comel ni…nak wat yg fitting2 tunggulah ye…lemak2 kat perut ni masih byk lagik…. dan istimewanya baju ni mungkin pada lengannya kot.. tapi aku rasa pesen ni dah lama kot… tak kisahlah tu…kalo kat lengan baju nija ade manik2, kat lengan baju aku pon ade gak tapi bukan maniklah… tukang jahit aku die jahitkan prada kat situ….. oklah tu…..




Hah ni la dia kasut yg aku ceritakan semalam, punyalah lama nak cari kasut sbb susah nak cari saiz yang seswai ngan kaki aku yang lebo ni…kasut ni saiz 9 … Alhamdulillah…muat gak…rezeki aku le nak berkasut baru .ngeh ngeh ngeh….alah kasut ni murah jek dan simple…..



:: hadiah... rm 10, sebelum dibungkus ::


Eh ni bukan basikal anak-anakaku ye… nilah souvenir yang aku beli utk acara tukar-tukar adiah masa Majlis hari ni…..hadiah ni…cik abg aku yg belikan…sbb aku dah buntu beb nak belik ape…. Last-last nilah hasilnya…..Harap-harap Setiausaha yang dapat ni leh lah letak atas meja anda nnti n letak paper note kecil kat dlm bakul di belakang tu ye…. Aku ingat nnti aku nak rembat satu laa letak kat meja aku…..





:: hadiah yang telah siap dibungkus dengan surat khabar ::



Inilah rupa hadiah aku tadik bila dah diwrap ngan kertas suratkabar…oleh kerana tema kali ni itam putih kehidupan….makanya sampul hadiah kenelah pakai surat khabar terpakai…. Jimat duit aku nak belik sampul…heheheh takde lah gurau jek…..tgk tu ade gambo jualan murah kat carrefour…gambo ikan pon adaa…… MENAKJUBKAN!!!!


4 ulasan:

atty's said...

salam ninie..lawa baju ngn kasut ninie..

ninie said...

kty - wasalam.. kak tenkiu .. sesekali nak melaram...hehehhehe

neezareef said...

ninie..wah ko lawo bj ko..kasut ko lg la aku bekenan..

ko tau aku pn bli kasut smlm..wakakakaa

ninie said...

hehehehehehe....ko pon belik kasut gak ke... cayalahhhh...aku nye kasut ni jenis wedges...