Friday, June 5, 2009

Akhirnya selesai sudah....

Akhirnya berakhir sudah Majlis yang ditunggu-tunggu selama ini...dengan beberapa khabar gembira dan tak berapa gumbirakan hati ini...huhuhuhu....
1. Khabar gembira pertama.. dapat adiah besh, dapat makan besh, dapat door gift besh...

2. Khabar yang tak bape gumbira.. kena lantik jd AJK utk 2 tahun.....huaaarrrghhhhhh.......

Ni aku tepekkan beberapa gambo utk tatapan korang ye.... selebihnya korang misti dah tgk kat tpt Neeza...

okey.. SAKSIKANLAH....




Gambo aku melaram ngan baju itam putih (ade org ckp cam taik cecak hehehhe) alamak malunye aku sudah gemukksss ni kena pg London nih...hehehhehe...


Door gift yang aku dapat.....sebiji mug yang berharga RM2..hehehehehe...


Bersama kawan-kawan yang semeja... sebelah aku tu misti kengkawan sume kenalkan....



Sungguh menyelerakan.....




Pinggan nasik aku penuh ngan lauk pauk... tamaknyee.. mana tak gemuksss bila nak kurus nihhhhh...huhuhuhu...



Taraaaa.... tgk tu tak cukup ayam pecal, ade ikan caru bako cecah air asam tapi tu bukan air asam ye tu kuah kacang.. air asam aku dah letak kat pinggan nasik tadik...



Minuman utama pada hari ini adalah air mata kucin... miau miau...



Nilah adiah yang aku dapat, kain batik Kelantan... cantik kan... tapi mcm nak suh aku beranak lagik jek...huhuhuhu....


6 ulasan:

10 said...

hahahahahaaaa.... sonoknye dpt adiah... ok la tu drp x dpt ape2 kn?

lili11 said...

Sedapnyer ... nasib baik aku dah makan ...

♥Hernee Nazir♥ said...

ler..akak seofis ngn k.neeza upenye..ingtkn kwn x seofis..best dpt hdiah..

ninie said...

10 ~ sonok 10 tapi dah ade tanggungjawab baru ni...

lili11 ~ mmg sedap sampai penuh perut dibuatnya...

Hernee ~ akak satu tempat kerja tapi berlainan ofis...:)

neezareef said...

wah aku nk cilok gambo yg ade muke aku tu..hehe...ke ko rajin nk mail kt aku

ninie said...

neeza ~ nnti aku mailkan kat ko ye... jap