Monday, June 8, 2009

Wajah Baru Semangat Baru...chaiyok chaiyok..

Hai... Salam Semua....
Hari ini 8 Jun 2009 genap 41 hari aku mula
menjadi blogger... belom tegar lagik ye...

Baru 41 hari upanya usia blog aku nih...
Dan hari ni juga blog aku telah berubah wajah baru..
yang lebih cun melecun... (agaknye kot)
hehehhehe...

Insya Allah aku akan terus blogging... (dah jadik hobi baru aku)
dengan citer2 baru... wajah baru dan semangat baru....
chaiyok chaiyokkkkk Ninie...


10 ulasan:

neezareef said...

ptt la aku rasa cam pink je msk sini
dasat la background ko siap ade cop tapak kaki ngn cop mohor lg...ajo ler

ninie said...

aduyaiii nijaa lama nak tuko tak tuko2....

mamazana said...

ninie... sweet la... nampak pinkie je... dpt kat mana background ni? ada warna merah tak??? hihihi...

ninie said...

mama ~ mama suka kale merah eh... sonok tak kat jakarta?

atty's said...

wah ninie..blog berwajah baru..teruskan usahamu menjadi blogger tegar..hehehhee ..

reen said...

cantik&qiut!!!!..kaler my pebret.....tahniah!!!

ninie said...

kty ~ tenkiu kty... dlm2 seronok ade gak dugaan yang melanda.....

ninie said...

reen ~ tenkiu... wah sama fav kale la kite ni ye...:)

Mesayu Kirana said...

gadis si merah jambu..mesti org nyer lembut nih.

ninie said...

hehehhehe.... lemah longlai kak....hehehhee