Thursday, July 9, 2009

Candid.......

Semalam aku kena tag ngan neeza
Kena cari 3 keping gambar candid...
Cari punya cari ade jaman2 dulu tapi tak dan la aku nak scan..
So ni la dia gambar candid yang tak wow la di mata aku nih...




1. Gambar ni masa aku tengah pregnantkan Naqib, masa ni baru 5 nak masuk 6 bln la...Ada Family day kat Mersing masa ni...En Fadeli yang tangkap gambar ni tak sempat nak senyum2 sbb dah tercandid kan..



2. Gambar ni gelap sket la...aku yang pakai baju kurung kale purple tu....Masa ni ada Hari Setiausaha kat tpt aku, aku jd petugas pulak time ni...kena bawak Bunga Manggar mengiringi Tetamu VIP.... ceh... nasib baik masa ni aku kurush sket...malu gila seehhhh....



3. Gambar ni masa Hari Setiausaha gak, masa ni aku tengah cedok sambal belacan kot makan Laksa Johor... tanpa kusedari gambar telah disnap nasib tengah tunduk... gambar kawan aku jek la yang terpampang beso...hehehehe

Aku nak tag hanim, lina, kak posh76, ctrahani, kak radiah... hehehhe....


13 ulasan:

POSH76 said...

kantoi wa kena...hehe..mana lak aku nak godek gambo2 candid nie....hehe..anyway tq laling...akan aku laksanakan TAG mu itu...hehe

neezareef said...

hahaha cam aku kenal je gadis pemegang bunga manggo tuh..

ninie said...

k posh ~ hehehe.. alah akak candid pong misti cun

ninie said...

neeza ~ hehehehehe....lawak tul time nih

Softtouch [Hanim] said...

ala kene tag gmbar candid. Dah baca blog org lain berdoa jgklah jgnla ade yg tag sy, rupenye kene jgk...uwaaaaa....nngis kak kalu nk cr gambar kandid ni. Nnti sy cr yer..tq

ninie said...

hehehehe... alah jgn le nangis...mmg payah gak kan nak carik gambo candid nih..hehehe...

10 said...

susah ek nak cari gambar candid...

atty's said...

masa tgh sebok ngn sambal belacan tu ninie kurus..

ninie said...

10 ~ payah gak 10...

ninie said...

kty ~ ha ah kty ni tgh kurushhh...tup-tup bulan depannya preg pulak.... ni dah salin pon tak turun2 camno tuuuu....

ct rahani said...

nanti free kiter jawab k kak.. utang dulu.. hehehe..

Ena Qaisya said...

ninie.. ko kawen umo bape ek.. baru 30 dah anak ompek... marbeles camni ekekeke

ninie said...

ena ~ kawin umo 25 la na... rezeki kot aku ni ramai anak...