Friday, July 10, 2009

Ye ye dah sampai...


Tempohari masa aku melawat blog Farasela Aku terberkenan ngan set stokin sekolah budak-budak 5-7 tahun...Regenya pon tersangatlah murahnya... amat berpatutanlah.. rm8.00 termasuk pos ye kawan-kawan...setiap satu set stokin tu ada 5 pasang stokin. Menariknya stokin ni sebab pada setiap pasang ada tertulis hari-hari persekolahan. Contoh, Monday, Tuesday bla bla...

Apalagi aku pon terus order ngan fara, nasib baik ade lagik ... dari 8 set yang ada tinggal 2 set jek ... apa lagi terus order lah...lambat-lambat nnti aku gak yang nyesal...hehehehe

Dan akhirnya, semalam satu sampul surat beso poslaju pon sampai... taraaaaaaaa.....




Sukanya aku....hah ni dia set stokin yang aku citer tadik... ngan plastik2 aku snap gambonya.... sorry la aku igt bawak balik umah nak amik gambo tanpa plastik tapi tak dan laaaa... ni sajork yang adoooo... daripada non ado... hehehehehe...




Terima kasih daun keladi ya Fara.. lain kali kalo ada barang yang akak berkenan akak order n belik ngan fara ye.....


22 ulasan:

Farasela said...

Tima Kasih sudi membeli yek....maaf le lambat...posmen le lambat...hehehe...

Jasfyra said...

salam kenal..
wah murah stokin tu..siap da tulis hari lg tuh

sweetfiza said...

ada gak tgk kat blog fasela ari tu ...
mmg cun pun...
tp anak den kocik lagi la plak ...
huhuhuh....

ninie said...

fara ~ sama-sama.. tu lah posmen yang lambat anto..

ninie said...

jasfyra ~ salam...ha ah murah dan comel kan...

neezareef said...

wah ko dh pndai sopink online..teruskan..ahahaha

POSH76 said...

Bagusnyer..socks pun jual online...hehe

ninie said...

sweetfiza ~ takpe fiza nnti mesti ada barang lain yg seswai ngan farisha..

ninie said...

neezareef ~ hehehe... sejak dulu lagik daa... cume skrg aktif balik...

ninie said...

posh76 ~ tu la pasal kak.. murah tu..

ct rahani said...

stokin pun canggih skrgkn kak.. siap ader tulis hari2 gitu.. sng sket x tertuko leh beza2kn.. huhuhu..

sha89 said...

waahh cntik gak...dh la hrga brpatutan..mmg best..

siap ade nme hari lg hehe...comel2 :)

CuTeMiUt78 said...

wah..bagus kan.. siap ada hari.. hik..hik..hik..

sayeJAJA said...

warghh..nak beli jugak.tapi kaka ya rabbi..mane muat..ehehehe
senang t ade hari2

Syiekatsuya said...

Budak-budak mesti happy nak pakai stokin tuuu..ada nama hari -hari tertentu..

reen said...

fuyooo!!!bli stokin pn online gak ke?...eden biasa beli kt hari2 jek..huhuhu....

ninie said...

ct ~ tu la pasal ct...

ninie said...

sha ~ cute kan sha sbb ade label hari tu yang besh..

ninie said...

cute ~ aha siap ada hari tu...

ninie said...

sayejaja ~ hehehe...kalo ade yg utk dewasa nk ke beli....

ninie said...

syiekatsuya ~ tu la kak.. budak2 misti suka punya.... misti jakun..

ninie said...

reen ~ sbb ada label hari tu yg ahkak belik tu... wah tau la reen tpt awak dekat ngan hari2..hehehehe...