Friday, July 24, 2009

Menang teka gambar



Ya Allah!! Macam tak caya lak aku yang menang contest teka gambo tu.. sbb aku pon jawab secara suka-suka jek kan..... Aku pon tak sedar yang aku menang, tapi Neeza yang bgtau terus aku gi terjah umah chome.. tengok...mak aiii muka i terpampang u kat situ.. malu wehhhh........

Mungkin dah rezeki aku kan nak menang.. Alhamdulillah... Thanks ya Fauzieah aka chome.... dan anak teruna nye yg cute tu....


20 ulasan:

Zetty84 said...

Waa...bestnyer dpt adiah nanti...jgn lupa update erk, adiah pe tau... ;p

ninie said...

Insya Allah akak update.....awak nye tag pon akak lom jawab lg zaty.. next week yaa...

neezareef said...

meangn award je ke

ninie said...

neeza ~ adiah lom sampe...

Softtouch [Hanim] said...

tahniah..rezeki akak...
ade yer kak ninie update..kat blog list sy nape dia tulis xupdate yer..byk n3 nk kene kejar ni..he he he

sweetfiza said...

tahniah kak ninie...
sama2 la kita tunggu hadiah dr puan chome yer ...

ninie said...

hanim ~ akak tak dan la nak wat n3.. kebizian melanda..hehehhe

fiza ~ thanks fiza.... fiza pon dpt ye.. nnti dh dapat kita update yaa...

Dee said...

congrats!!

~ Ibu ZAAZ ~ said...

ooo...tahniah2. bagus sungguh dia kerna rajin mencuba.

nanti update adiah ya.

CuTeMiUt78 said...

wah... tahniah la ya.. rezeki kan

ninie said...

Dee ~ thanks...:)

ibu zaaz ~ Insya Allah adiah dh smpi kita update...:)

cute ~ thanks cute... :)

reen said...

tahniah sis!!...
ni teka gmbo ap benony?

Farasela said...

tahniah kak ninie!

ninie said...

reen ~ ni teka gambo gelongsor kat tmn menan tu

fara ~ thanks fara...

POSH76 said...

sis tahniah..hehe

ninie said...

posh ~ thanks kak..

atty's said...

congrats..ninie..

ninie said...

kty ~ thanks kty...

ct rahani said...

tahniah kak.. murah rezeki akak..

sha89 said...

tahniah kak :)

best gak main teka2 gambar ni...bleh uji minda :)